wacht03
wacht_2
wacht_3

do mrt 12

Tijdens het Pinksterweekend mochten de winnende ploegen van de Regionale Scouting Wedstrijden onze regio verdedigen tijdens de LSW. Onze meiden bereikten uiteindelijk de 22ste plaats van de ruim 100 beste ploegen van Nederland. Hieronder het verslag van de RSW

Meiden van Scouting Willem Barendsz winnen RSW en behalen 22ste plaats op Landelijke Scouting Wedstrijden !‘Tijdmachine op tilt’ was het thema van de RSW 2013. De Willem Barendsz Toekomst Chicks bouwden een futurisch onderkomen op het subkamp van Lord Magnetron, vlak naast het winnende team van vorig jaar. Het mannen team van Scouting Willem Barendsz; ‘Captain Caveman’s Friends stonden op het subkamp van Michiel de Ruyter, die net terug kwam van de Slag van Haegel toen de tijdmachine hem naar Aerdenhout overstraalde. Op vrijdag verzamelden we in de grote kampvuurkuil waar de opening was in het mini-theater.

Querine: “ Zaterdag gingen we de hike lopen.. we kozen de moeilijke technieken om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Echt nakkend was dat er een fout zat in de route die we moesten lopen, waardoor we 2 posten niet konden halen”. De middagposten waren weer gaaf, vooral het ‘vla-duiken’ gaf een cool schoonheidsmaskertje!  Met de avondmaaltijd en de groepsfoto hebben we lekker veel punten gescoord. Op zaterdagavond speelden we ‘Trillende Tijdmachines’ en op zondag een soort levend Ganzenborden. “Het spannendst vond ik de prijsuitreiking!”
zie ook pers pagina